VT, hladký nominační závod a kontrolní závod v LOB - NMNM 24.-26.1.2014

Odpoledne se jel trénink s mapou ze světového poháru v Norsku. Při souvislé metodě v aerobním pásmu intenzity bylo úkolem mentálně absolvovat danou trať.

 V nedělním mrazivém ránu proběhl kontrolní závod v LOB na krátké trati. V ženské kategorii si s ním nejlépe poradila Jana Jančová, následovaná Hankou Horvátovou a Katkou Argalášovou s minimálními odstupy.

V mužské kategorii si pro vítězství dojel Ondra Starý, který tak porazil i juniorské závodníky. Nejlepším juniorem byl Štěpán Mudrák s necelou minutovou ztrátou na vítěze. Na třetím místě o další více než minutu se překvapivě umístil Vojta Bartoš, který zatím není člen VD a "jen si odskočil ze ZODM".

 

Výsledky kontrolního závodu v LOB na krátké trati

 

Výsledky s mezičasy

 

Mapa_1_kolo      Mapa_2_kolo     Mapa_3_kolo

 

Fotky z akce

Počet komentářů: 1
Publikováno 27. 1. 2014, autor Roman

od Jacob @ 25. 3. 2015 12:31
I have a simple exniapatlon to why SQ catering ex-HKG isn't as good as other cities especially Singapore: Cathay Pacific. Cathay's catering department makes the food for most airlines ex-HKG and when trying to do. The food always is weird when Singapore or other Asian food is cooked cantonese style, and the quality is also lower than Changi's kitchens.
Jmeno: Remember me
E-mail: (optional)
Smajlik:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews