Předběžné informace k nominačnímu víkendu 6. - 7. 1. 2024 @ 31. 12. 2023

 

LOBy v Rýmařově sice ještě nebyly oficiálně zrušeny, ale šance je opravdu mizivá. Chceme proto touto cestou dát maximum informací k případným náhradním nominační závodům pro zájemce:

 

1. Náhradní závody se pojedou, když VRB zruší 1. a 2. český pohár. Než se tak stane, buďte pro jistotu všichni přihlášeni. Kdyby přišel na Moravu blizzard, tak samozřejmě radši pojedeme LOBy.

 

2. Náhradní nominační závody se uskuteční někde v okolí Jablonce nad Nisou 6.-7.1.2024, ubytování bude možné na kolečku v Břízkách jako při testech (ale na vlastní náklady). Samozřejmě můžete spát doma nebo si sehnat jiné ubytko. Sraz na sobotní závod nebude dříve než v 11 hod. 

 

3. Pojede se 2x skate, z toho jednou distance odpovídající sprintu a jedna  middlu. Na trati mohou být technické vložky typu čárka nebo povinný úsek soupaž. Vezměte si s sebou čip a LOB mapník, závod pojedete s ním. Počítejte i s variantou, že trať může být hodně špatná, takže si připravte i kamenačky. 

 

4. Pokud budou LOBy v Rýmařově zrušeny, potvrďte do středy 3.1. 20:00 na mail vaclav.zakouril@o2.cz, že (a) máte zájem o nominaci i v případě, že byste si museli na účast připlácet a (b) dorazíte na náhradní nominační závody. 

 

5. Nejpozději ve čtvrtek 4.1. pak zveřejníme doplňující informace. 

 

Honza a Vašek

 

 

News powered by CuteNews - http://cutephp.com